Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 620 kJ / 3 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,84 g |
Tuky | 271,95 g |
Vláknina | 14,17 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 7,25 g |
Sůl | 17,55 g |
Sacharidy | 152,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kyselice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXoE
Moje poznámka
Kyselice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXoE
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 2 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 3 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 9 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 23 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 54 minutami
Jablečné koláče
Merylas před 2 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 2 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 2 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 2 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 2 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 2 hodinami
Kynuté těsto na cokoli
Nadezda76 před 4 hodinami
Vepřová kýta na slanině a majoránce
lidunka76 před 5 hodinami
Tématické fráze:
dobrá domácí kyselice,
kyselice recept,
houbova kyselice,
kyselice,
kyselica recept,
dobrá domácí kyselica,
domaci kyselice,
červená kyselice,
kyselica,
recept na kyselicu,
červená kyselice recept,
jak se dělá kyselice,
kyselice s bramborem,
recept kyselica,
domácí kyselica,
červená kyselica,
valašská kyselica červená,
recept kyselice,
kyselica.recept cervena,
kyselice s klobásou
Suroviny:
vývar,
zelí kysané,
kmín drcený,
paprika čerstvá červená,
pepř černý,
bobkový list,
brambory,
klobása,
kosti uzené,
smetana ke šlehání,
jíška,
cukr
Komentáře (9)
Smetany jsem dala míň.
Brambory v zelňačce mají chutnat jinak - prostě stejně jako v jiných polévkách. Ale říkám, jaký si to uděláš, takový to máš...
S receptem mám trochu problém....nedovedu si představit 4 porce kyselice se 2 sklenicemi zelí