Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 187 kJ / 45 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 0,30 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur (hlavní jídlo či příloha)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gM4k
Moje poznámka
Bulgur (hlavní jídlo či příloha)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gM4k
Nejnovější recepty
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 7 hodinami
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 13 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové krokety
Přidáno před 21 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno 18. 8. 2025 17:03:01
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno 18. 8. 2025 09:06:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 6 hodinami
Nádivka z cukety
Danna před 6 hodinami
Tvarohový koláč z bílé čokolády
JaniceKey před 7 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
kachlicka77 před 7 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Kristl1980 před 7 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
DitaB před 8 hodinami
Salát s mozzarellou a kuřecím masem
bittmanv před 8 hodinami
Nudle s tvarohem a jablky
brtna před 9 hodinami
Pomazánka ze smažených vajíček
brtna před 9 hodinami
Tapiokový pudink s lesními plody
ha.ry před 9 hodinami
Tématické fráze:
bulgur recepty výborné,
recept na bulgur,
co je to bulgur,
bulgur jako příloha,
saláty jako hlavní jídlo,
bulgur recepty jako příloha,
bulgur příloha,
recepty salát z bulguru se žampiony,
jídla s bulgurem,
jak uvařit bulgur,
bulgur porce,
jídlo s bulgurem,
bulgr,
recepty bulgr,
co to je bulgur,
co to je bulgur,
bulgur recept příloha,
bulgur co to je,
recept bulgr,
recept na burgur
Suroviny:
bulgur,
cibule,
žampióny,
pórek,
rajče cherry,
olej,
sůl
Komentáře (31)
Terko super, já dávám
Až ho klepne pepka...
Ne, nezmýlil. 20 let jsem prožil v severní Africe (Maroko, Tunis, Líbye) a nikdy v bulguru maso nebylo. Jenom v cous-couse.
Petr: dovolte, abych Vám oponovala, bulgur je použitelný jako příloha nebo jako součást zeleninových/masových pokrmů, každopádně i kdyby to tak ve světě bráno nebylo, tak nevím, proč bychom si nemohli recepty a práci se surovinami upravovat dle svého, podle mě se svou neutrální chutí hodí v podstatě k čemukoliv a na jakýkoliv způsob, můj způsob byl jen příklad...
spagetka: díky!