Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 079 kJ / 1 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,12 g |
Tuky | 54,53 g |
Vláknina | 20,36 g |
Cholesterol | 521 mg |
Sodík | 2,12 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 62,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Carbonnades Flamandes - Vlámský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYJy
Moje poznámka
Carbonnades Flamandes - Vlámský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYJy
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 22 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 10 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 10 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 10 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 11 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 14 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
hnědý guláš,
hovězí carbonnades,
hovezi gulas hnedy,
vlámský salát,
belgicky gulas,
pečené hovdzie,
jak udělat hnědý guláš,
vlamske hovězí,
vlámský králík,
vlámské hovězí na tmavém pivu,
hnědý hovězí guláš recept,
vlámský bramborový salát recept,
vlámské pivní maso recepty,
palivy gulas samuraj,
vlamsky hovězí guláš,
vlámské hovězí recept,
vlamskygulas,
guláš na pivu,
vydatný hovězí guláš,
vlamske maso na pivu
Suroviny:
maso hovězí,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
olej,
máslo,
cibule,
česnek,
cukr hnědý,
petrželka sušená,
bobkový list,
tymián,
pivo černé,
vývar hovězí,
ocet
Komentáře (13)