Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 715 kJ / 1 127 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 160,36 g | 
| Tuky | 11,81 g | 
| Vláknina | 20,28 g | 
| Cholesterol | 360 mg | 
| Sodík | 628 mg | 
| Sůl | 1,50 g | 
| Sacharidy | 56,70 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Čertovský guláš doktora Solferna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GOV
Moje poznámka
					
				
Čertovský guláš doktora Solferna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GOV
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jak vylepšit guláš, 
						
						
							doktor lakomý, 
						
						
							čertovský gulášek, 
						
						
							doktor solfernus, 
						
						
							pekelný guláš recept, 
						
						
							čertovsky, 
						
						
							pekelný guláš, 
						
						
							mistr solfern, 
						
						
							jak vylepšit guláš recept, 
						
						
							čertovske nazvy jidel, 
						
						
							pekelný   bramborovy gulas, 
						
						
							hovezi gulas kulak, 
						
						
							čertíkovský guláš, 
						
						
							hovezi gulas od mistru kucharu, 
						
						
							námořnický guláš v konzervě, 
						
						
							jak vylepšit guláš z konzervy, 
						
						
							sůl doktor, 
						
						
							doktor  klobasa, 
						
						
							recepty doktor e, 
						
						
							certovskej gulas
						
					
						Suroviny:
						
							kližka hovězí, 
						
						
							klobása pikantní, 
						
						
							cibule, 
						
						
							víno červené, 
						
						
							rajče, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							paprika čerstvá zelená, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							omáčka worcesterová, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							bujón, 
						
						
							feferonka
						
					
	
			
Komentáře (9)