Domácí bonboniéra
Křupavá čokoládová skořápka v kontrastu s jemnou náplní správným způsobem pošimrá chuťové buňky. Náplň si můžete zvolit dle svého gusta. Můžete do ní přidat rum, sušené ovoce, rozinky nebo ořechy, atd..
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 837 kJ / 1 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 70,00 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 126 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 115,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí bonboniéra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J8wP
Moje poznámka
Domácí bonboniéra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J8wP
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 23 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 34 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
domácí čokoládové bonbony,
domácí bonboniera,
výroba čokoládových bonbonů,
výroba domácí čokolády,
výroba domácí čokolády,
čokoládové bonbony recept,
domácí čokoládové pralinky,
čokoládové bonbony recept,
domaci bombony,
recept na čokoládové bonbony,
domácí cukroví,
výroba domácích bonbonů,
domácí pralinky recept,
domácí výroba čokolády,
čokoládové pralinky recept,
výroba čokolády recept,
domaci cukroví recepty,
recept na domácí čokoládu,
domácí čokoládové bombony,
čokoládové bonbony výroba
Suroviny:
čokoláda mléčná,
čokoláda hořká,
tuk ztužený,
salko
Komentáře (160)
Musíš vyzkoušet. Ale myslím, že i tak budeš bonbony uchovávat v chladnu, takže by měly vydržet dlouho.
Můžeš dát místo Salka nějakou vyzkoušenou hmotu na nepečené cukroví, třeba něco takového http://www.toprecepty.cz/recept/30693-kastanove-ku... a zalít ho čokoládou.
Každý má právo vyjadriť svoj názor, aj negatívny a kritický. Kritika má byť ale konštruktívna, čo vašim komentárom chýba. Vám neide o zlepšenie receptu pre prípadných záujemcov o jeho realizáciu, neide vám o prispenie a zlepšenie receptu svijimi postrehmi a praktickými skúsenosťami. Vám ide len o štvanie a rýpanie. A takéto komentáre pod receptom nemajú miesto.
Vyjadrili ste svoj názor a tým to malo skončiť. Lenže vaša vnútorná potreba očierniť to, čo iní tak chvália, je silnejšia ako zdravý rozum.
Ospravedlňujem sa cathleen, že to píšem pod jej recept, ale musela som to napísať. Aj za cenu toho, že "Jana" sa prípadne ako iná neregistrovaná premiestni pod môj recept. Lenže cit pre spravodlivosť je zasa silnejší u mňa.
Vsem, co radi vari a nejen kecaj, preju prijemnou nedeli