Suroviny
Porce: 1-2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 043 kJ / 249 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 12,32 g | 
| Tuky | 17,06 g | 
| Vláknina | 4,03 g | 
| Cholesterol | 58 mg | 
| Sodík | 1,01 g | 
| Sůl | 2,50 g | 
| Sacharidy | 10,37 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Siven plněný Nivou v anglické slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/138P
Moje poznámka
					
				
Siven plněný Nivou v anglické slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/138P
Náhodný recept
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 12 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							siven americký recept, 
						
						
							pstruh na slanině s nivou, 
						
						
							pstruh s nivou, 
						
						
							siven recept, 
						
						
							siven recepty, 
						
						
							plněný pstruh nivou, 
						
						
							siven americký recepty, 
						
						
							pstruh se slaninou a nivou recept, 
						
						
							pstruh plněný nivou, 
						
						
							recept na sivena amerického, 
						
						
							pstruh plněný s nivou, 
						
						
							příprava sivena amerického, 
						
						
							ryba s nivou a anglickou, 
						
						
							recept na siven americký, 
						
						
							pečený pstruh plněný nivou, 
						
						
							recept siven americky, 
						
						
							štika na slanině s nivou, 
						
						
							siven rybi, 
						
						
							zampiony plnene nivou a obalene ve slanine, 
						
						
							štika plněná nivou
						
					
						Suroviny:
						
							siven, 
						
						
							sůl mořská, 
						
						
							citron, 
						
						
							česnek, 
						
						
							sýr niva, 
						
						
							slanina anglická, 
						
						
							máslo, 
						
						
							olej olivový
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (25)
Ryby mám rád a není než nad dobře udělanou rybku
Kdysi jsem pozval mladé do, v té době asi v Ol. nejlepší, restaurace http://www.entree-restaurant.cz/o-restauraci.html
V odkazu m. j. stojí: každý host naplno vychutná nezapomenutelné gastronomické zážitky.
Vše bylo OK.
Nezatracuji např. "popel z borovicových jehlic"... ale především nezapomenu na Kapra na černo!
Předložili mi cosi už od pohledu odpudivé (ale která rybka se na vás bude z talíře křenit, že) v jakési kolomazi. Vonělo to lépe než vypadalo... Říkám si, vypadá to divně, ale to zvládneš... Tedy až do okamžiku, kdy se ke mně zákeřně přitočil číšník s omáčníkem! Stačil jsem jen vyhrknout "Co je to tady, probůh, cítit?!!!" a ta kreatura na talíři byla polita KEFÍREM z omáčníku
Od té doby když se někde mihne, jinak sympatický, Forejt tak mám po náladě...
No a teď když si chceme naplno vychutnat nezapomenutelné gastronomické zážitky, tak jezdíme do Přerova, do Brna nebo do Zlína
***
Dnes v tisku, od dalšího guru, rcp na "Siven s kysaným zelí a koprem"
I rozproudila se u nás debata...
Paní casinová prý že to uvaří...
Ale ona toho naslibuje...
No, uvidí se, že
Snad jen, že jeden siven by u nás byl jen na jednu porci, jsme prostě ryboví
Posílám bod