Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 704 kJ / 2 080 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,16 g |
| Tuky | 210,76 g |
| Vláknina | 18,90 g |
| Cholesterol | 175 mg |
| Sodík | 4,03 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 28,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachnička 5 v 1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YqgK
Moje poznámka
Kachnička 5 v 1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YqgK
Nejnovější recepty
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 3 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 22 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citrónovo badyánová kolečka
milan_houba_je_zabijak před 5 minutami
Koka sušenky
veveruska73 před 1 hodinou
Čočková polévka se zeleninou
Evule1 před 1 hodinou
Karlovarský knedlík
HavranPB před 14 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 14 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 16 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 17 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 17 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 17 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 18 hodinami
Tématické fráze:
vyvar z kachny,
jak rozporcovat kachnu,
pečená kachnička,
kachnička prsa,
jak rozporcovat králíka,
pomalu pečená kachnička,
jak rozporcovat veprove maso na závitky,
křupava kachnička,
recept na pečenou kachničku, rozporcovat,
rozporcovat kachnu,
recept pečená kachnička prsa,
nejlepsí vývar z kachny,
pět v jednom,
kacnicka recept,
nejlepší kachnička,
jak rozporcovat kachny,
rozporcovat kačicu,
za jak dlouho schovat vývar,
kachnička s knedlíky,
jak rozporcovat kachnu na ctvrtky
Suroviny:
kachna,
cibule,
česnek,
slanina anglická,
sůl,
pepř
Komentáře (6)
Kousky sádla stačí na začátku podlít trošičkou vody, jen než pustí vlastní sádlo.