Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 748 kJ / 1 613 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 134,20 g | 
| Tuky | 102,80 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 282 mg | 
| Sodík | 288 mg | 
| Sůl | 0,60 g | 
| Sacharidy | 6,20 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Veškeré suroviny smícháme a ponoříme do nich maso, víno a olej musí sahat do výše masa, koření řádně vetřeme do masa po obou stranách a necháme odležet přes noc v ledničce. Ráno ještě obrátíme.
	Krok 2: Pak maso vyndáme z marinády, tu vlijeme do tlakového hrnce, zahřejeme, vložíme maso, případně podlijeme a necháme dusit cca 20-25 minut.
	Krok 3: Po otevření hrnce zkontrolujeme, zda je maso měkké – mělo by být, případně dochutíme (já už nedochucovala, koření obsahuje i sůl, takže opatrně), necháme na vypnutém sporáku odpočinout asi 10 minut a podáváme.
	Krok 4: Já jako přílohu zvolila br.kaši a salát Moravanku.
Zveřejněno 20. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Hovězí líčka Hungaria
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GWp0
Moje poznámka
					
				
Hovězí líčka Hungaria
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GWp0
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							hovězí líčka, 
						
						
							hovězí líčka recept, 
						
						
							hovězí líčka recepty, 
						
						
							hovězí líčka bez vína, 
						
						
							koření hungaria, 
						
						
							licka recept hovězí, 
						
						
							recepty hovezi licka, 
						
						
							líčka recepty, 
						
						
							co jsou hovězí líčka, 
						
						
							recept na líčka hovazi, 
						
						
							recepty na hovězí líčka, 
						
						
							recept na hovezí licka, 
						
						
							makro hovězí líčka, 
						
						
							lickovy salat, 
						
						
							hovězí líčka makro, 
						
						
							recept hovězí licka, 
						
						
							hovězí líčka -příloha, 
						
						
							líčka recept, 
						
						
							recept na líčka, 
						
						
							hovězí líčka a recept
						
					
						Suroviny:
						
							líčka hovězí, 
						
						
							víno červené, 
						
						
							koření hungaria, 
						
						
							olej olivový extra virgin
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (24)