Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 949 kJ / 2 856 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,08 g |
Tuky | 135,94 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 337 mg |
Sodík | 365 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 337,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vrstvený koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xLYJ
Moje poznámka
Vrstvený koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xLYJ
Nejnovější recepty
Plněné kapustové listy v trojobalu
Přidáno před 23 minutami
Kuskus s cuketovým mozečkem
Přidáno před 1 hodinou
Bramborové knedlíky se špenátem z listů červené řepy a uzená kuřecí prsa
Přidáno před 1 hodinou
Košíčky s borůvkovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky z masových kuliček se zeleninovou oblohou
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní vepřová kýta s lívanečky s pažitkou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy Nescafé
Akninah před 28 minutami
Lasagne se špenátem
Diesel před 39 minutami
Hrnková buchta s tvarohem
danieladutkova21 před 1 hodinou
Kuře na paprice
zvaky před 1 hodinou
Zapečené kotlety s bramborami a cuketou v černém pivě
cookamater před 1 hodinou
Rychlá kefírová bublanina se švestkami
Bekki před 4 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Axaaxa2005 před 4 hodinami
Čočková polévka se zakysanou smetanou
Fitulka před 5 hodinami
Okurkový salát
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
vrstvený koláč,
vrstvený koláč z jablek,
vrstveny tvarohovy kolac,
vrstvený koláč,
vrstvený koláč recept,
vrstvený koláč s tvarohem a povidly,
recept na vrstveny kolac,
vrstvený jablkový koláč,
tvarohovy kolac vrstveny,
vrstvenný koláč,
kynuty vrstvený koláč,
lídin vrstvený koláč recept vytisknout,
vrstvené kolac,
lídin vrstvený koláč,
vrstvený koláč se třemi náplněmi,
vrstvený koláč s drobenkou,
vrstvený koláč s povidly,
vrstvenny povidlovy kolac,
vrstvený povidlový koláč,
vrstvená buchta s jablky a tvarohem
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
prášek do pečiva,
smetana kysaná,
olej,
mléko,
kůra citronová,
tvaroh,
vejce,
kůra citronová,
cukr vanilkový,
rum,
cukr,
povidla švestková,
rum,
badyán,
skořice,
cukr vanilkový,
jablko,
mouka polohrubá,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
sádlo
Komentáře (23)
Ja som presvedčená, že ten druh cukru v recepte sa rozpustí tak či tak.
Ale aby sa táto zbytočná konverzácia zastavila, dovolím si poskytnúť tento link www.rejacorporation.sk/sk/cukor--priemyselne-spracovanie.html
Najbežnejšie sú tieto druhy cukru:
kryštálový cukor - triedi sa podľa veľkosti zŕn (hrubý, stredný, jemný, polojemný a veľmi jemný)
mletý cukor - získava sa zomieľaním kryštálového cukru alebo zvyškov pri výrobe kociek. Podľa veľkosti častíc sa rozoznáva mletý, krupicový, múčkový a púdrový cukor
kockový cukor vyrába sa liatím alebo lisovaním. Lisované kocky sú ľahšie rozpustné ako liate kocky.
Vstupujeme do nového roku, tak vám prajem, dámy, aby ste prežili prekrásny rok, plný zdravia, šťastia, lásky, vnútorného pokoja. Samozrejme pri dostatku financií.
Recept sa mi páči.
jinak bod..
Myslím si, že mletý cukr je cukr moučkový
jen bych měla dotaz na jak veký plech je to určeno ,asi tak přibližně.
Děkuji, jinak vypadá lákavě