Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 203 kJ / 49 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,97 g |
| Tuky | 1,92 g |
| Vláknina | 3,55 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,01 g |
| Sacharidy | 5,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka krémová z květákových listů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DNA
Moje poznámka
Polévka krémová z květákových listů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DNA
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 13 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 17 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 2 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 4 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 4 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 4 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 4 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 5 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 6 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 6 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 6 hodinami
Tématické fráze:
květákové listy,
listy z květáku,
listy květáku,
mrkvová nať použití,
kvetakove listy recepty,
kvetakova nat,
polévka z listů květáku,
květáková polévka z listů,
květákový list,
květák listy,
květákový krém polévka,
květákové polévky,
květákové listy recept,
polévka květákový krém,
květákový krém polévka,
jak vyuzit kvetakove listy,
listy od květáku,
polevka z kvetakoveho listi,
využití mrkvové natě,
co s listy květáku
Suroviny:
voda,
sůl,
kmín celý,
květák,
květák,
cibule,
celer,
mrkev,
petržel,
kurkuma,
květ muškátový,
koření nové koření mleté,
pepř,
máslo,
smetana
Komentáře (19)
Jinak děkuji za nápad, jak využít květákové listy!!
Před časem mi napsala v SZ jedna zdejší hvězda (ale Jana to nebyla