Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 981 kJ / 951 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,07 g |
| Tuky | 67,30 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1,01 g |
| Sodík | 1,52 g |
| Sůl | 3,68 g |
| Sacharidy | 8,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tilapie zapečená s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3JrM
Moje poznámka
Tilapie zapečená s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3JrM
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 5 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 9 minutami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 44 minutami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 3 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 3 hodinami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 3 hodinami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 4 hodinami
Tématické fráze:
zapecena ryba s brokolici,
zapečená treska s brokolicí,
zapečená brokolice,
zapecena tilapie,
zapečená brokolice s rybou,
ryba zapecena s brokolici,
zapečené tilápie,
brokolice s rybou,
zapecena ryba z brokolici,
ryba s brokolici,
tilápie zapečená,
tilápa,
zapečená ryby s brokolicí,
tilápie zapečené,
tilapie recept,
zapecena tipalie,
zapečená brokolice s treskou,
brokolice zapečená s rybou,
tilápa s bramborem,
brambory sbrokolici zapecene
Suroviny:
tilapie,
brokolice,
cibule,
slanina uzená,
koření na ryby,
sušená bazalka,
rozmarýn sušený,
vejce,
mléko,
sůl
Komentáře (2)