Dobrá salátová polévka na slanině s Hermelínem a žampiony
Suroviny
Porce: 2,5 litru
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 090 kJ / 1 217 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 28,35 g | 
| Tuky | 97,16 g | 
| Vláknina | 22,10 g | 
| Cholesterol | 112 mg | 
| Sodík | 2,34 g | 
| Sůl | 5,50 g | 
| Sacharidy | 51,17 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Dobrá salátová polévka na slanině s Hermelínem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RB0L
Moje poznámka
					
				
Dobrá salátová polévka na slanině s Hermelínem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RB0L
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 23 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno 3. 11. 2025 09:00:03
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 21 minutami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 31 minutami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 2 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 2 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 14 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 15 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 15 hodinami
						Tématické fráze:
						
							žampionový salát se anglickou slaninou, 
						
						
							co je lepší polévka nebo salát?, 
						
						
							polevka s hermelínový salát, 
						
						
							žampionová polévka, 
						
						
							polévka se zelím a hermelínem, 
						
						
							dobrá žampionová polévka, 
						
						
							polévka slaniny, 
						
						
							cuketová polévka s hlávkovým salátem, 
						
						
							kyselina listova anglicky, 
						
						
							hermelínový salát-žampiony, 
						
						
							polevka na slanině, 
						
						
							kyselina listová v hermelínu, 
						
						
							polévka se smaženými žampiony, 
						
						
							hermelinova s zampionami, 
						
						
							polévka slanina, 
						
						
							www salatova polevka sk, 
						
						
							polevka z hlavkoveho salatu, 
						
						
							těstovinový salát s hermelínem a žampiony, 
						
						
							varit se zampiony, 
						
						
							hermelín ve slanině
						
					
						Suroviny:
						
							salát, 
						
						
							brambory, 
						
						
							slanina anglická, 
						
						
							žampióny, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							sýr hermelín, 
						
						
							koření polévkové, 
						
						
							vývar zeleninový, 
						
						
							máslo, 
						
						
							petrželka, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (21)
"...že salát si téměř zcela zachoval tuhost..."
Opravdu je salát po povaření tuhý?
No, za slůvko "téměř" se schová téměř všechno
U nás se polévce se salátem říká "Šráková"