Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 759 kJ / 1 377 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 217,81 g |
| Tuky | 34,14 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 554 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 44,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vepřovou kýtu nakrájíme na kostky cca 2 cm silné, obalíme v mleté maďarské paprice, dle chuti osolíme, opepříme a lehce orestujeme, aby paprika nezhořkla.
Krok 2: Přidáme na oleji opečenou cibuli a na větší čtverečky nakrájenou papriku a společně lehce podusíme se slaninou do měkka.
Krok 3: Na talíř dáme uvařené těstoviny a masovou směs. Konzumujeme na břehu Balatonu při západu slunce.
Zveřejněno 6. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová Balaton
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZmJ
Moje poznámka
Vepřová Balaton
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZmJ
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 2 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 3 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 5 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 6 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 5 minutami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 1 hodinou
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 2 hodinami
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 3 hodinami
RETRO pudink
radimlaska10 před 4 hodinami
Dýňový koláč
DvorMar před 4 hodinami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 5 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 9 hodinami
Tématické fráze:
bacony,
vepřová játra balaton,
játra balaton,
kotlety bacony,
kotlety baconi,
vepřové kotlety na houbách bacony,
kotlety a la bacony,
baconi kotlety,
kotleta baconi,
maďarské vepřové konzervy,
kotlet a la bacony,
pravá maďarská paprika,
bacony kotlety,
veprova kyta darkove baleni,
baconi,
maďarské vepřové bacony,
madarske kotlety bacony,
madarské vepřové ragů,
konzerva baconi,
játra ala balaton
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
paprika sušená sladká,
paprika čerstvá červená,
slanina,
sůl,
olej,
pepř,
těstoviny
Komentáře (5)
Já to uvařil, je to fajn, ale k tomu Balatonu mě budeš muset dovézt ty...www.toprecepty.cz/images/design/smajlici/1.gif