Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 390 kJ / 2 722 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,21 g |
Tuky | 63,83 g |
Vláknina | 24,60 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 2,70 g |
Sůl | 6,88 g |
Sacharidy | 417,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme zelí klasickým způsobem.
Krok 2: V míse si zpracujeme těsto.
Krok 3: Vykrajujeme tvořítkem kolečka, plníme náplní z brambor a brynzy.
Krok 4: Vaříme v osolené vodě 8 minut. Podáváme s uvařeným zelím. Polijeme anglickou slaninou s osmaženou cibulkou.
Zveřejněno 21. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pirožky plněné brynzou se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AO5l
Moje poznámka
Pirožky plněné brynzou se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AO5l
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 7 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 17 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 36 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
pirohy se zelim,
pirohy plnene bryndzou,
pirohy plněné brynzou,
plněne pirohy,
recepty na pirohy se zelím,
pirohy plněné brambory,
recept na plněné pirohy,
pirožky s brinzou,
plněné pirožky,
pirohy s bryndzou,
pirošky,
pirohy se zelím recept,
pirohy plněné zelím,
pirohy plněné,
recepty z brynzy,
pirohy s brynzou,
pirohy plnene brinzou,
recept pirožky,
plněné pirohy recept,
pirožky
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
voda,
brambory,
brynza,
slanina,
zelí sterilované
Komentáře (7)