Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 500 kJ / 359 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,70 g |
| Tuky | 15,28 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 27,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z masa si nařežeme trochu větší pláty na řízky, aby nám šly zabalit, přes igelitový sáček je naklepeme, z obou stran, osolíme, opepříme a řádně potřeme rozmačkaným česnekem.
Krok 2: Na jednu polovinu řízku dáme plátky uzeného masa, na něj silnější plátek sýra, zabalíme a aby nám nic nevyteklo zaštítíme kovovými jehlicemi.
Krok 3: Pak už jen obalíme stejně jako řízky a smažíme s tím rozdílem, že ze začátku smažení přikryjeme řízky, aby se nám propekly, pak osmažíme ještě chvilku odkryté.
Zveřejněno 10. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné řízky ze dvojího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXnv
Moje poznámka
Plněné řízky ze dvojího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXnv
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 13 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 16 minutami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 51 minutami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 1 hodinou
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 1 hodinou
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 1 hodinou
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 1 hodinou
Sekaná pečeně
bobnak před 3 hodinami
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 4 hodinami
Tématické fráze:
moravsky řizek,
servírování řízků,
jehlice na maso,
moravský plněný řízek,
plněné řízky z krkovice,
plněný řízek,
vepřový moravský řízek top recepty,
veprove rizky plnene uzenym,
vepřové řízky plněné uzeným masem,
do čeho zabalit smažené řízky,
plněné řízky,
veprovy moravsky rizek,
hrbatý řízek,
smažené plněné řízky vepřové,
moravské uzené řízky,
řizek.moravsky,
řezen plneny,
řízky z moravského uzeného masa,
maso na řízky
Suroviny:
řízek vepřový,
uzené moravské,
česnek,
sýr tvrdý,
olej,
pepř,
sůl,
mouka,
vejce,
strouhanka
Komentáře (10)
Problém je v tom, že nám najviac chutí to, čo nie je zdravé. Ale aby ten rezeň bol "zdravý", tak by tam nesmelo byť nič! A to nám nechutí.