Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 747 kJ / 1 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 228,18 g |
Tuky | 33,45 g |
Vláknina | 44,90 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 660 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 93,30 g |
Postup přípravy
Jako příloha těstoviny.
Zveřejněno 9. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepř na knoblauchu (česneku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RZO
Moje poznámka
Vepř na knoblauchu (česneku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RZO
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 1 hodinou
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 1 hodinou
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 1 hodinou
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 2 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 1 hodinou
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 1 hodinou
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 3 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 14 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 16 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 16 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 17 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 17 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 18 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 19 hodinami
Tématické fráze:
vepř nudličky,
maso v mrkvi,
vepř na česneku,
vepr kyta,
maso na mrkvi,
dobreslovo,
vepř.plátky na česneku,
vepř.nudličky,
vepř. na česneku,
vepř.maso na česneku,
vepřé v na mrkvi,
recept na vepř.na česneku,
recepty z vepř masa,
vepřé nudličky,
vepř v mrkvi,
nemecky plecko,
recepty z vepř.kýty,
vepř.kýta,
vepřé na česneku,
vepr. maso recepty
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
česnek,
mrkev,
petržel,
pažitka,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (14)