Vařené koleno s křenem a hořčicí
Vepřové koleno můžeme jednoduše připravit v tlakovém hrnci. K dochucení stačí použít pepř, libeček a sůl. Servírujeme ho s čerstvým chlebem, křenem a hořčicí. Kromě vařeného kolena získáme silný vývar, který můžeme použít například do guláše.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené koleno s křenem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw6A
Moje poznámka
Vařené koleno s křenem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw6A
Nejnovější recepty
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 46 minutami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 9 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 12 hodinami
Americké lívance s javorovým sirupem
Přidáno před 13 hodinami
Domácí těstoviny s pečeným kuřetem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí utopenci
mmmMichal před 9 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 10 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 11 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 13 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 13 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 13 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 13 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 13 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 13 hodinami
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 16 hodinami
Tématické fráze:
ovarové koleno,
ovarové koleno recept,
ovarové koleno v papináku,
jak dlouho varit uzene koleno,
vepřové koleno vařené v papiňáku,
jak vařit ovarové koleno,
vařené uzené koleno nejlepší,
vařené uzené koleno,
ovarové koleno v tlakovem hrnci,
varene veprove koleno,
jak dlouho varit koleno,
recepty vepřové koleno ovarové,
vařené vepřové koleno nejlepší recepty,
recept na ovarove koleno,
uzené koleno varene,
varene veprove uzene koleno,
jak dlouho vařit ovarové koleno,
jak dlouho vařit vepřové koleno,
vepřové koleno v papiňáku,
koleno v papinaku
Suroviny:
koleno vepřové,
sůl,
libeček,
pepř celý,
křen,
hořčice plnotučná,
pepř bílý mletý
Komentáře (22)
Uvařím ho ve vodě. Přidám ještě česnek a bobkový list. Na oběd ještě přiškrábu brambory, k tomu křen a hořtici.
Já vím, není to žádná dieta, ale snad se pro jednou nic nestane.
Vývar nechám schládnout a odeberu mastné. Hodí se na omáčku nebo polévku.