Švestková povidla bez míchání
Povidla, podle tohoto receptu jsou moc dobrá. Nebojte se experimentovat. Lze přidat půl lžičky mleté skořice a rumovou esenci místo rumu. Skvělé jsou do buchet, jen tak na pečivo, nebo mlsejte samotné rovnou ze sklenice .
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 250 kJ / 5 079 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,75 g |
Tuky | 7,00 g |
Vláknina | 87,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 187,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestková povidla bez míchání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYWR
Moje poznámka
Švestková povidla bez míchání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYWR
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 11 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
svestkova povidla,
recept na švestková povidla v troubě,
nejlepší švestková povidla,
švestková povidla recept,
recept na domaci švestková povidla,
domaci svestkova povidla v troube,
jak se dělají švestková povidla,
vareni povidel bez michani,
jak se dělají povidla,
domácí švestková povidla,
domácí povidla v troubě,
řídká švestková povidla,
nemíchaná povidla,
švestková povidla nemíchaná,
švestková marmeláda,
švestková povidla v troubě,
jak se vaří povidla,
nejlepší recept na švestková povidla,
domácí povidla,
povidla švestková
Suroviny:
švestky,
cukr písek,
rum,
sorban
Komentáře (56)
Včera ráno jsem dala do papiňáku 3 kg vyloupaných švestek, 2 lžíce octa a 1 kg cukru, protože trnky jsou letos méně sladké.
V 22 hod. jsem hrnec uzavřený asi na čtvrt hodky dala vařit.
Když jsem zaznamenala v hrnci šum, stáhla jsem příkon na minimum, otevřela hrnec a šla jsem spát.V sedm ráno jsem to vypnula, ponorným mixérem rozmixovala, hodila do omniovek a raději ještě zavařila.
Povidla jsou jako asfalt, nic se ani trošku nepřipeklo, takže stačilo hrnec teplou vodou opláchnout.
BEZ MÍCHÁNÍ - BEZ PRÁCE - PROSTĚ PARÁDA
Nemixuju, máme raději ty kousky.