Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 159 kJ / 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,25 g |
Tuky | 88,50 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 370 mg |
Sodík | 391 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 14,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená štika s křenovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Kln
Moje poznámka
Pečená štika s křenovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Kln
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 5 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 5 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 6 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 6 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 2 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 2 hodinami
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 2 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 5 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 5 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 5 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 6 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 6 hodinami
Tématické fráze:
pečená štika,
pečená štika v troubě,
pečená štika recepty,
jak zabít štiku,
štika pečená v troubě,
recept na pecenou štiku,
recept štika pečená,
jak dlouho se peče štika,
pečení štiky,
štika recept,
štika pečená,
peceni stika,
pečená štika na zelenině,
doba pečení štiky,
recepty pečená štika,
krenovy preliv,
recept na stiku,
recept na pečenou štiku celou,
jak na stiky,
štika se smetanou
Suroviny:
štika,
křen strouhaný,
smetana 33%,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (23)
... někdy je potřeba "zabít" panelákovou nudu
...ani náznak hořkosti, jen příjemná křenová pikantnost a smetanová jemnost