Suroviny
Porce: 4 - 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 947 kJ / 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,01 g |
Tuky | 13,95 g |
Vláknina | 22,13 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 91,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulharská kapusta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNZY
Moje poznámka
Bulharská kapusta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNZY
Nejnovější recepty
Rohlíky I
Přidáno před 3 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 3 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 3 hodinami
Nejlepší povidla
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 38 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 1 hodinou
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 1 hodinou
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 1 hodinou
Koláčky z tvarohu
Atairka před 1 hodinou
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 2 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
monona před 2 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 3 hodinami
Tématické fráze:
kapusta recepty,
bulharská kapusta,
jak spařit kapustu,
recepty z kapusty,
jak upravit kapustu,
kapusta recept,
jídla z kapusty,
recepty s kapustou,
kapusta s brambory,
kapusta jako příloha,
bulharska kapusta recept,
spareni kapusty,
recepty na jídla z kapusty,
kapusta,
zadělávaná kapusta eintopf,
bulharská jídla,
recepty bulharska kapusta,
dietní jídlo z kapusty,
zadělávaná kapusta s uzeným masem,
bulharská jídla recepty
Suroviny:
maso vepřové,
kapusta,
brambory,
cibule,
olej,
sádlo,
mouka hladká,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (5)