Suroviny
Porce: přibližně 4 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 931 kJ / 223 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 5,98 g | 
| Tuky | 0,72 g | 
| Vláknina | 13,30 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 175 mg | 
| Sůl | 0,40 g | 
| Sacharidy | 42,60 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Nejprve opečeme cibulku, můžeme na oleji, já bez tuku, přidáme červenou řepu nakrájenou na kostičky a zalijeme horkou vodou (z rychlovarné konvice) a vložíme koření (já ho dávám v takovém kovovém udělátku, co se zavře a pak vyndá a koření se nehoní v hrnci) a vaříme asi 15 minut.
	Krok 2: Poté přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a opět dále vaříme asi 15 minut.
	Krok 3: Potom přidíme na kostky nakrájené brambory a vaříme, než všechno změkne.
	Krok 4: Nakonec přidáme protlak, rozmícháme a přidáme na kostičky nakrájenou sterilovanou řepu a přilijeme trochu nálevu.
	Krok 5: Necháme provařit a ochutnáváme, můžeme přidat více nálevu (já dala skoro půlku velké zavařovací sklenice) a až v tuto chvíli osolíme dle chuti.
Zveřejněno 12. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Neboršč z domácích zásob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7KE
Moje poznámka
					
				
Neboršč z domácích zásob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7KE
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							domaci pasata, 
						
						
							ukrajinsky mišmaš, 
						
						
							borsc se zavre řepy, 
						
						
							omáčka z pasata di pomodoro, 
						
						
							jak spotřebovat červenou řepu, 
						
						
							pasata di pomodoro příprava, 
						
						
							boršč v takovém hrnci, 
						
						
							recept podle zásob
						
					
						Suroviny:
						
							řepa červená, 
						
						
							cibule, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							brambory, 
						
						
							pasírované rajčata, 
						
						
							křen, 
						
						
							voda, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							pepř celý, 
						
						
							koření hřebíček, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
Komentáře (5)