Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotleta na červeném víně s mrkvičkou a šalotkou, paprikovými brambory a jarni cibulkou

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Barborka15

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 979 kJ /
951 kcal
Bílkoviny2,07 g
Tuky84,53 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy12,51 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kotlety nasolíme a opepříme, potřeme plnotučnou hořčicí a zprudka orestujeme na 4 lžících olivového oleje. Přidáme mrkev a šalotky. Šalotky pouze oloupeme a rozkrojíme na půl. Po asi 3 minutách zalijeme vínem. A dusíme 10 minut. Krok 2: Přendáme na pekáč, zalijeme vývarem a pečeme při 180°C 30 minut. Krok 3: Brambory uvaříme do poloměka v osolené vodě, přendáme do dalšího pekáče, posypeme pletou paprikou a polijeme zbytkem olivového oleje. Až jsou brambory upečené ještě horké je posypeme jarní cibulkou.

Zveřejněno 19. 3. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kotleta na červeném víně s mrkvičkou a šalotkou, paprikovými brambory a jarni cibulkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4KE6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4KE6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

pěkné papání.. hezky naservírováno;-):-):yes::yes:

sunny.sofi:Děkuji dekuji :):-8

Barborko, moc pěkný recept:-p, +3:yes:

Tématické fráze:
hovězí kotleta na víně, kotleta s vinem, veprova kotleta na cervenem vine, vepřová kotleta se šalotkou recepty, kotlety na čeveném na víně, maso s jarni mrkvickou, kančí na víně s cibulkami a mrkví, kotleta na víně, kotleta na víně, kotleta se šalotkami, hovězí kotlet salotka, bramory se salotkami, kotlety na víně, recept kotleta na víně

Suroviny:
kotleta vepřová, víno červené, vývar hovězí, mrkev, cibule šalotka, sůl, pepř, hořčice, paprika sušená sladká, brambory, olej olivový, cibulka jarní

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu