Suroviny pro 9
9
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 852 kJ / 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,76 g |
Tuky | 5,18 g |
Vláknina | 19,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,56 g |
Sacharidy | 22,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí vývar s domácími nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LBM4
Moje poznámka
Kuřecí vývar s domácími nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LBM4
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 11 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 13 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toustový chleba z pekárny
Hagne před 1 hodinou
Šťávička za studena dělaná
cybermis před 2 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Miskaaaaa před 3 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
Zuzanka2309 před 3 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
tamarit před 5 hodinami
Salát Coleslaw
LA.63 před 5 hodinami
Okurková marmeláda se zázvorem
Slavista62 před 6 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
MagdalenaPistkova1292012 před 7 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
cherst před 8 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí vývar s nudlemi,
kuřecí vývar v papinaku,
jak dlouho vařit kureci vyvar,
aby se polévka nezakalila,
vývar z masoxu,
kuřecí vyvar,
jak dlouho vařit vývar,
vývar s nudlemi,
jak dlouho delat vyvar,
kučecí vývar,
jak dlouho táhnout kuřecí vyvar,
jak dlouho delat kureci vyvar,
jak dlouho vařit vývar v papináku,
kuřecí polévka v papiňáku,
kuřecí vývar z papiňáku,
jak dlouho varit kure v papinaku,
jak dlouho se vari vývar v papiňáku,
jak dlouho tahnout vyvar,
vyvar z kurecich hrbetu,
kuřecí vyvar z hrbetu
Suroviny:
hřbet kuřecí,
cibule,
celer,
mrkev,
petržel,
kapusta,
pórek,
bobkový list,
koření nové koření,
masox,
podravka,
máslo
Komentáře (26)
Jé, žížalko, to byl asi přenos myšlenek!
sirotek: krásný, čistý vývar.. skvělé