Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny Carbonara
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOY
Moje poznámka
Těstoviny Carbonara
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOY
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 11 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 22 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Darwin před 10 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
káťa před 25 minutami
Sýrová topinka
VendaS před 1 hodinou
Nekynuté koláčky, taštičky - křehké
danielle72 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 2 hodinami
Lečo bez zavařování
David Salamánek před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 6 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 7 hodinami
Květáková polévka
ilonkakulisek před 8 hodinami
Tématické fráze:
špagety carbonara podle pohlreicha,
tagliatelle ala „carbonara,
spaghetti carbonara pohlreich,
špagety carbonare,
špagety ala carbonára,
špagety carborana,
těstoviny karbonare,
těstoviny karbonara,
špagety carbonara recept,
špagety carborane,
recepty z testovin,
těstoviny carborana,
špagety carbonara,
těstoviny pohlreich,
italské těstoviny recepty pohlreich,
těstoviny carborane,
pohlreich těstoviny,
špagety a la carbonara,
carborana,
penne rigate carbonara
Suroviny:
těstoviny,
česnek,
slanina anglická,
petrželka,
víno,
vejce,
sýr strouhaný,
pepř,
šlehačka,
tuk
Komentáře (15)
V těch pravých musí být vejce, krásně prorostlá slanina,, pepř a pecorino (ovčí sýr), sůl není potřeba vůbec, protože sýr bývá hodně slaný. Česnek být nemusí, ale pokud se osmaží stroužek česneku spolu se slaninou, tak je konečný výsledek chutnější, ale ten stroužek se po osmažený slaniny odstraní.
Do pravého Carbonare se šlehačka, cibule, petržel a víno nedávají. To už se jedná o zcela jiný recept. Pokud je špek (slanina) dobře prorostlý, tak není potřeba přidávat ani olivový olej.