Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 898 kJ / 2 605 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 193,98 g |
| Tuky | 194,47 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 542 mg |
| Sodík | 791 mg |
| Sůl | 1,65 g |
| Sacharidy | 18,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Romadurová omáčka k pečenému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9AD8
Moje poznámka
Romadurová omáčka k pečenému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9AD8
Nejnovější recepty
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 1 hodinou
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 3 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 3 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 4 hodinami
Chlebíčky s řepným hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecké cukroví
Evellinka před 43 minutami
Květákový mozeček
radekfiala před 46 minutami
Staročeská pučálka
Iricek před 1 hodinou
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 1 hodinou
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 2 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 2 hodinami
Bezpracný perník
Fitulka před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Fitulka před 3 hodinami
Vydatná fazolková polévka
Fitulka před 3 hodinami
Tématické fráze:
omáčky k masu,
omačka k vepřovemu masu,
výpek k masu,
příloha k pečenému bůčku,
omáčky k masu recepty,
sladke omacky k masu,
omacky k vepřovemu masu,
králík s romadurem,
recepty na omáčky k masu,
omáčka k masu,
co k pecenemu masu,
recepty na omáčky,
omáčky recepty,
omačka k pečenemu bučku,
maso s romadurem,
hořčičná omáčka k masu,
vypek k pecenemu masu,
omáčka k masu z výpeku,
příloha k pečenému masu,
recept omáčka k vepřovému masu
Suroviny:
bůček,
pečeně vepřová,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
kmín celý,
voda,
sýr romadur,
smetana sladká,
hořčice plnotučná,
mouka hladká,
pažitka,
cibule
Komentáře (7)