Postup přípravy
Krok 1: Další recept italské tetičky, aby byl pokrm krásně vonavý a opravdu chutný, kladla mi na srdce nutnost použití opravdu všech přísad čerstvých. Může být problém s česnekem, v tom případě stačí i zelená nat z rostoucího česneku.
Krok 2: Postup: Králíka naporcujeme a na olivovém oleji z obou stran jednotlivé porce krátce osmažíme.
Krok 3: Dáme do pekáčku, mezi porce rozrtousíme kousky rajčat, nemusí jich být moc, tak půl plechovky. Potom posypeme posekanými bylinkami, cibulkou a česnekem. Na zavěr bohatě posypeme strouhaným pecorinem. Přiklopíme pekáček nebo použijeme alobal.
Krok 4: Pečeme asi na 160 stupnů asi hodinu.
Zveřejněno 9. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na čerstvých bylinkách a pecorinu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5wRq
Moje poznámka
Králík na čerstvých bylinkách a pecorinu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5wRq
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 3 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
králík na bylinkách,
kralik na bilinkach,
čerstvý kralík,
králík recepty,
recepty na kralika,
jídla z z kralika pouziti,
recepty z králíka,
králík boiron,
ťip top recepty králík na bylinkách,
cerstvy kralik cena,
králík v olivovém oleji,
králík čerstvý,
králík nna bylinkách,
recept kralik na bylinkách
Suroviny:
králík,
olej olivový,
cibulka jarní,
česnek,
nať petrželová,
majoránka čerstvá,
rajče loupané,
pecorino,
pepř
Komentáře (7)