Smetanová krkovička

luckymoon Kuchařka:

Doba přípravy: 2,5 hod. PT2H30M 8 porcí Vepřové maso 7 názorů

517

Suroviny

1500 g vepřová krkovička bez kosti
4 větší cibule
2 smetany ke šlehání
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na dno pekáče nakrájíme cibuli na půlkolečka, na ně dáme plátky krkovičky, osolíme, opepříme a zalijeme smetanou.

  2. Dáme péct pozvolna asi na 2 hodinky. Není třeba víc podlévat - šťáva z cibule spolu s výpekem a smetanou vytvoří fantastický sosík.

  3. Podáváme s bramborem a zeleninkou, dobrá je i tatarka.

  4. Při slavnostnějších příležitostech dělám s hranolkami.

    Dobrou chuť:-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Smetanová krkovička

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: veprova krkovicka recepty krkovička vepřová krkovička krkovička recepty recepty vepřová krkovička pecena krkovice s hranolkami vepřová krkovička se smetanou recept krkovička vepřová krkovička recept krkovička na tatarce smetanové bramborykrkovicka sosik na pecenou krkovicku krkovička s hranolkami vaření krkovička recept vepřová krkovička vepřová krkovička,recepty vepřové maso krkovička houbovo smetanová krkovička veprova krkovice na tatarce kuchařka veprova krkovicka

Zapomněl/a jsem heslo