Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 274 kJ / 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,50 g |
Tuky | 6,55 g |
Vláknina | 1,10 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 238 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 8,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso popepříme a dáme do chladničky odležet minimálně na 2 hodiny. Pánvičku rozpálíme "tak akorát", potřeme lehce olejem a vložíme maso.
Krok 2: Osolíme. Smažíme 5 minut z každé strany. Podáváme s brambory nebo s čím chcete.
Zveřejněno 15. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pondělní steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yAmg
Moje poznámka
Pondělní steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yAmg
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 2 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 12 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 12 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 26 minutami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 28 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 36 minutami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 1 hodinou
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 1 hodinou
Bublanina II
Frana74 před 3 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 4 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 4 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 5 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 6 hodinami
Tématické fráze:
recept na steaky,
top recept steak,
myslivecké fotky stare,
ceho se dela stara myslivecka recepty,
recept na stejky z veproviho masa,
chuck flap steak recept,
chuck flap recept,
pondelni recepty,
uzasny steak recept,
top recepty steak,
recept na steak pro chlapa
Suroviny:
hovězí zadní,
brambory,
tatarská omáčka,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (19)
To prý říkával můj děda, měl rád kus dobré flákoty přes celý talíř a k tomu 1 brambůrku, aby se neřeklo.
A proč je steak pondělní? - to jako že co zbylo od neděle?