Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kyjevské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4vKx
Moje poznámka
Kyjevské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4vKx
Nejnovější recepty
Hranolky z košťálu brokolice
Přidáno před 4 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno před 23 hodinami
Domácí meduňkový sirup
Přidáno 11. 6. 2025 07:02
Jahodová palačinková roláda
Přidáno 11. 6. 2025 07:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smoothie s jablkem a nektarinkou
Valis před 53 minutami
Královské žampiony
Valis před 1 hodinou
Zelnačka podle mojí maminky
limosek před 2 hodinami
Bezlepková bublanina s jahodami
KamBri před 10 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Nata83 před 14 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Hella před 16 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
OhHelloThere před 19 hodinami
Dušená krkovice s kedlubnovým zelím
Sahula před 19 hodinami
Jogurtový koláč
Sasenka před 19 hodinami
Tématické fráze:
kyjevský kotlet,
kyjevská roštěná,
kyjevská pečeně,
kyjevské kuře,
kyjevská kotleta,
kijevský kotlet,
kyjevská hovězí pečeně,
recept kyjevský kotlet,
kyjevská omáčka,
kyjevský kotlet recept,
kyjevské kotlety,
kuřecí prso supreme,
kuře kyjev,
hovězí kotleta,
kijevská kotleta,
kotleta bez kosti recepty,
kuřecí prsíčka supreme,
kotlety bez kosti recepty,
kuřecí supréme,
kijevsky kotleta
Suroviny:
prsa kuřecí,
stehno kuřecí,
máslo,
vejce,
mouka,
strouhanka,
olej
Komentáře (16)
Knížka je skvělá, vřele doporučuji
To "Suprême" mě zajímá
Před časem jsem zavrhl nápad, dát sem rcp na Kuře Suprême (neptejte se proč
Myslím, že: "...bez kůže a kosti je prso "supreme" to není až tak jednoznačné...
Prošel jsem onehdy hafo rcp a většinou to bylo i s kůží. Nedávno jsem měl, říkali tomu francouzké kukuřičné kuřátko Suprême a 1 porce byla 1/2 kuřete i s kožuchem...
Jen jsem chtěl trošku uvést do obrazu tazatele viz níže, a pro větší názornost jsem přidal i obrázek, když už jsem to měl i nafocíííno
A že jsou to blbosti?
No, jak myslíte, pokud vůbec...
Dovolím si parafrázovat Forrest Gumpovu maminku: Pro blba jsou to blbosti!
Protože ač z ptáka, tak když se dělá jak se dělat má, tedy z částečně vykostěných kuřecích prsou, kde se ponechá pažní kůstka a po obalení to vypadá jako smažená kotleta ze savců ze dvora
...a ze stehen se nepřipravuje! Hmmm, tedy v lepších podnicích neééé
http://www.toprecepty.cz/recept/19417-stavnate-kur...