Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 846 kJ / 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,79 g |
Tuky | 52,66 g |
Vláknina | 5,15 g |
Cholesterol | 168 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 19,15 g |
Postup přípravy
S tímto tuňákem tu má recept Rebí, dávám do podobných.
Zveřejněno 6. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Císařská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YYZM
Moje poznámka
Císařská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YYZM
Nejnovější recepty
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 3 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 13 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 14 hodinami
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dietni segedinska polevka
Kajkajak před 23 minutami
Brynzové halušky
ok1cmj236 před 1 hodinou
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
sidonie před 1 hodinou
Květák smažený v troubě
RaeRea před 1 hodinou
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Kratule před 2 hodinami
Mirabelkový sirup
Hanawagy před 3 hodinami
Domácí langoše
Mummy46 před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Mummy46 před 3 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
vela900 před 3 hodinami
Čínské nudle s kuřecím masem
Tom_Krupa před 5 hodinami
Tématické fráze:
hrudkovitý tvaroh recepty,
tuňák v rostlinném oleji 900g,
pomazánka z konzervy drceného tuňáka,
pomazanka z tunak drceny,
pomazanka franz josef čili,
hrudkový tvaroh co s tím,
drceny tunak pomazanka,
tatarak z konzervovaného tunaka,
pomazánky na chlebíčky,
pomazánka z drceného tuňáka,
tuňák a ředkvičky
Suroviny:
tuňák v konzervě,
tvaroh,
máslo,
ředkvičky,
kedlubna,
česnek,
pepř,
kmín drcený,
chilli,
sůl,
pažitka,
kefír
Komentáře (15)
Jana Remkova: tahle značka (albert) je zatím pořád jedna z nejkvalitnějších, jsou různé druhy a dají se výborně kombinovat, fakt zkus, snad kvalita vydrží
Yanull: díky za to, pravdu díš, stydět se nemusíš
Ivulinka: ne asi, stopro