Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hranolky v mikrovlnce na crispu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poP2
Moje poznámka
Hranolky v mikrovlnce na crispu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poP2
Nejnovější recepty
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno před 2 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno před 3 hodinami
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno před 13 hodinami
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí vývar s domácí těstovinou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
kimil před 38 minutami
Pikantní polévka z červené řepy
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 39 minutami
Hrnečkové knedlíky
alka.f před 47 minutami
Boloňská omáčka
Aajina před 55 minutami
Strouhaný koláč s tvarohem a broskvemi
JakubM před 1 hodinou
Litý koláč s ovocem a želatinou
Marcela0123 před 1 hodinou
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Tafa25 před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Katkabi před 1 hodinou
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Alena Kovarova před 2 hodinami
Jarní osvěžení s vejci
Alena Kovarova před 3 hodinami
Tématické fráze:
hranolky z mikrovlnky,
hranolky do mikrovlnky,
hranolky ze syrových brambor,
brambory na crispu,
mikrovlnka crisp,
jak usmažit hranolky mražené,
hranolky v mikrovlnné troubě,
domácí hranolky v mikrovlnce,
mikrovlnka s funkcí crisp,
mikrovlnka s crisp,
jak usmažit hranolky,
grisp,
hranolky mikrovlnka,
funkce grisp hranolky,
crisp recepty,
hranolky bez tuku,
brambory na hranolky v mikrovlnce,
recepty na crispu,
mikrovlnka hranolky,
crisp brambory
Suroviny:
hranolky,
kmín celý,
chilli,
sůl
Komentáře (33)
A crisp mi vyhovuje, protože si je občasně mohou připravit i děti bez fritézy a mé asistence.
Proti receptu nic nemám, myslím, že to spousta lidí nezná.Proč ne, že?
A rozhodně je fajn, že se u toho nemusí stát a neleží to v litru tuku.
Mimochodem to není útok na autorku, jen zkušenost.Lépe vybírat hranolky přímo do trouby, např. vlnky McCain, než jakékoliv předsmažené.
Nám moc nechutná, jsou sušší, raději jednou za čas a pořádně.
Našla jsem od Aničky Kočíkové, ale!!! je to ze syrových brambor a když si přečteš recept, píšu to tam, že ze syrových to bude rozdíl!!!!!. Ale přidám ho já tedy do podobných
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=1112