Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 653 kJ / 1 590 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,97 g |
Tuky | 99,68 g |
Vláknina | 31,66 g |
Cholesterol | 202 mg |
Sodík | 11,85 g |
Sůl | 31,98 g |
Sacharidy | 136,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nilský okoun s bulgurovou čočkou a omáčkou z jarní cibulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xzxr
Moje poznámka
Nilský okoun s bulgurovou čočkou a omáčkou z jarní cibulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xzxr
Nejnovější recepty
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 5 minutami
Macecha řezy
lenulenka1. před 24 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 46 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 50 minutami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 1 hodinou
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
bulgur s čočkou,
okoun nilský recept na rozmarýnu,
okoun nilsky recepty,
okoun nilský recept,
okoun nilský,
osmažená cibulka,
nilský okoun recept,
recept okoun nilský,
okoun recepty,
filet a bulgur,
okoun nilský citit rybynou,
příloha k okounovi,
okoun nilský s omáčkou recepty,
recept okoun nilský na tymiánu,
priloha okoun nilský,
jarní cibulka příloha,
rybí file na bylinkách zeleninový bukgur ,citronová omáčka,
okoun nilský na rozmarýnu,
jak připravit jarní cibulku,
okoun nilsky priloha
Suroviny:
okoun nilský,
tymián,
tymián citronový,
čočka,
rozmarýn čerstvý,
cibulka jarní,
crème frâiche,
bulgur,
bujón zeleninový,
máslo,
olej olivový,
mléko,
Komentáře (11)