Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 299 kJ / 1 267 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,48 g |
| Tuky | 10,36 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 344 mg |
| Sůl | 0,48 g |
| Sacharidy | 247,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Batátová palačinka v mikrovlnce - CRISP (lze normálně na pánvi)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kj0X
Moje poznámka
Batátová palačinka v mikrovlnce - CRISP (lze normálně na pánvi)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kj0X
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 5 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 11 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 52 minutami
Medvědí tlapky
hoopoo před 55 minutami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 1 hodinou
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 4 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 4 hodinami
Tématické fráze:
batátová kaše,
palačinky z mikrovlnky,
batátová buchta,
palačinky do mikrovlnky,
batátová kaše sladká,
batátová bublanina,
crisp pánev,
palačinky zapečené v mikrovlnce,
jak udělat batáty v mikrovlnné troubě,
pánev crisp mikrovlnka,
batáty mikrovlka,
mikrovlná trouba crisptalíř,
palačinky mikrovlnka,
mikrovlnka s crispy,
palačinka z mikrovlnky,
palačinky s mikrovlnky,
vajecna palacinka v mikrovlnce,
batáty s pohankou,
těsto na palačinky v mikrovlnce,
batáty z mikrovlnky
Suroviny:
batáty,
mouka polohrubá,
prášek do perníku,
vejce,
cukr,
mléko,
povidla švestková
Komentáře (17)
Rebi, určo zkus, s batáty se velmi dobře dělá, tu bublaninu ze soboty např.mám za úkol upéci zítra