Suroviny
Porce: 4 bagety asi po 350g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 568 kJ / 4 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,35 g |
Tuky | 192,91 g |
Vláknina | 36,68 g |
Cholesterol | 234 mg |
Sodík | 1,48 g |
Sůl | 3,66 g |
Sacharidy | 601,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Semínkové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KOvl
Moje poznámka
Semínkové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KOvl
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 34 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 44 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 3 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 12 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 12 hodinami
Tématické fráze:
bageta recept,
plech na bagety,
bagety recept,
jak upéci bagetu,
recept na bagety,
recept na bagetu,
recept bagety,
bageta recepty,
recepty na bagety,
jak vyrobit bagetu,
bagety,
recept bageta,
bageta z Majolky®,
domácí vícezrnné bagety,
plechy na bagety,
bagety z Majolky®,
semínková bagetka,
recept na bagetky,
bagetky recept,
cathleen recepty
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
otruby,
vločky,
semínka lněná,
semínka sezamová,
majolka,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (36)
Ne, teď vážně - je možné, žes ji tam cítila, pokud na ni nejsi zvyklá. Já si Majolku® i tatarku dělám svoji a také si ji podle sebe ochutím, takže nám chutná.
Ať vám chutnají a těším se na fotku, jestli bude
Nechceš upéct některé jiné?