Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 639 kJ / 870 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,25 g |
Tuky | 25,78 g |
Vláknina | 12,86 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 337 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 31,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pražský flamendr (guláš)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9AzP
Moje poznámka
Pražský flamendr (guláš)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9AzP
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 3 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 8 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 9 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 4 minutami
Vepřové na houbách
Sahula před 5 minutami
Vepřové srdce na kmínu a slanině
Sahula před 7 minutami
Domácí quiche
TotalMudla před 1 hodinou
Máslová krupková polévka
poirotka před 2 hodinami
Kuře po vracovsku
poirotka před 2 hodinami
Rychlý koláč s meruňkami
danava před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
Hanahanina před 3 hodinami
Rybízový sirup
jamda před 3 hodinami
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřový flamendr,
vepřový flamendr recept,
vepřový flamendr recepty,
flamendr recept,
hovězí guláš flamendr,
vepřový flamendr-recepty,
flámendr,
flamendr z vepřového masa,
pražský guláš,
vepřový guláš flamendr,
recept na flamendr,
recept na flamendra,
recept na veprovy flamendr,
pražský vepřový flamendr,
prazsky flamender,
vepřovy flamedr,
gulasflamendr,
recept na flamendr z vepřového masa,
top recepty flamendr,
pražsky flamedr
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
majoránka,
česnek,
brambory,
olej,
voda,
masox,
sůl,
pepř
Komentáře (15)
Jinak to máš hezké a já bych určitě neodmítla