Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 348 kJ / 800 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,79 g |
Tuky | 75,32 g |
Vláknina | 8,48 g |
Cholesterol | 93 mg |
Sodík | 39 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 12,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Znojemský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZz
Moje poznámka
Znojemský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZz
Nejnovější recepty
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 7 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 21 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 21 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 21 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka II
Kajkajak před 7 minutami
Pravý vepřový guláš
schierl před 13 minutami
Pomazánka s restovaným pórkem, šunkou a Hermelínem
schierl před 14 minutami
Jablkový závin z listového těsta
Iliis před 33 minutami
Broskvový kompot
Sbotka před 1 hodinou
Kefírové lívance
Ashelin před 2 hodinami
Kuře à la husa
kimlo před 2 hodinami
Kuřecí placky
nicoletee77 před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 3 hodinami
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 3 hodinami
Tématické fráze:
znojemský hovězí guláš,
znojemský vepřový guláš,
vepřový znojemský guláš,
hovězí znojemský guláš,
znojemskýguláš,
vepřový guláš znojemský,
znojenský guláš,
guláš hovězí,
znojemnský guláš,
znojemska hovezi gulas,
hovezi po znojemsku,
recepty gulas,
znojemské maso,
hovězí guláš znojemský,
polreich guláš,
znojemské nudličky,
hovezigulaspolhreich,
znojemky gulas,
recept guláš,
vepřový guláš po znojemsku
Suroviny:
sádlo,
cibule,
paprika sušená sladká,
maso hovězí,
sůl,
okurky sterilované
Komentáře (9)
http://www.femina.cz/hovezi-maso/znojemsky-gulas-h...