Boršč II.
Příprava boršče obvykle zabere mnoho času. Jednotlivé složky se přidávají postupně a to je při přípravě této polévky základ. Nic se nesmí uspěchat. Udělejte si na přípravu čas a na chuti se vám to tisíckrát vrátí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 299 kJ / 1 027 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 63,54 g | 
| Tuky | 48,12 g | 
| Vláknina | 15,32 g | 
| Cholesterol | 158 mg | 
| Sodík | 946 mg | 
| Sůl | 2,06 g | 
| Sacharidy | 77,40 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Boršč II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4p
Moje poznámka
					
				
Boršč II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4p
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 12 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							boršt, 
						
						
							boršč, 
						
						
							polévka boršť, 
						
						
							bors, 
						
						
							ruský borš polévka, 
						
						
							borš recept, 
						
						
							ruský boršť, 
						
						
							recept borst, 
						
						
							boršt recept, 
						
						
							recept na borst, 
						
						
							borsc recept, 
						
						
							polevka bors, 
						
						
							rusky bors, 
						
						
							ruská polévka boršť, 
						
						
							borst polevka, 
						
						
							recept boršč, 
						
						
							recept borš, 
						
						
							pravý ruský boršč, 
						
						
							recept na borš, 
						
						
							bors polevka
						
					
						Suroviny:
						
							maso hovězí, 
						
						
							maso vepřové, 
						
						
							maso uzené, 
						
						
							sůl, 
						
						
							zelenina kořenová, 
						
						
							řepa červená, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							rajče, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							brambory, 
						
						
							zelí bílé hlávkové, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							smetana zakysaná, 
						
						
							pažitka
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (22)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Eintopf