Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 087 kJ / 1 694 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,90 g |
| Tuky | 105,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 338 mg |
| Sodík | 2,85 g |
| Sůl | 6,50 g |
| Sacharidy | 6,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvojité vepřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYO0
Moje poznámka
Dvojité vepřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYO0
Nejnovější recepty
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 4 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 5 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 15 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 17 hodinami
Americké lívance s javorovým sirupem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 52 sekundami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 22 minutami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Sapasapa před 24 minutami
Vánočka II
boomgo před 38 minutami
Kuře na kari s jablky
Kody74 před 56 minutami
Vepřová líčka na majoránce
poirotka před 1 hodinou
Bramboračka
oldlhot před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suumaa před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
Danousek před 1 hodinou
Pomazánka z vepřovky s vejcem
Vladex před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřový mozek recept,
veprovy mozek,
vepřový mozek recepty,
dvojité vepřové maso,
jak udělat vepřovou kotletu aby nebyla sucha,
veprovy a mozek,
recept vepřový mozek,
dvojta veprova plec,
dvojité špízy recepty,
vepřovej mozku,
veprove mozky,
recept z veproveho mozku,
jak se peče ve dvojtém pekáči,
bůček rozmarýn, tymián, bazalka,
recepty na vepřový mozek,
rychle veprove kyta platky,
vepřového mozku,
recept vepřové bazalka s bramborovým knedlíkem,
rychle recepty z kyty
Suroviny:
kýta vepřová,
bůček uzený,
víno bílé suché,
rozmarýn,
tymián,
bazalka čerstvá,
česnek,
mouka,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (11)