Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 087 kJ / 1 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,90 g |
Tuky | 105,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 2,85 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 6,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvojité vepřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYO0
Moje poznámka
Dvojité vepřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYO0
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 9 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 15 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 16 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 18 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno 20. 10. 2025 05:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 26 minutami
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 6 hodinami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 9 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 10 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 10 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 13 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 14 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 15 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 15 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřový mozek recept,
veprovy mozek,
vepřový mozek recepty,
dvojité vepřové maso,
jak udělat vepřovou kotletu aby nebyla sucha,
veprovy a mozek,
recept vepřový mozek,
dvojta veprova plec,
dvojité špízy recepty,
vepřovej mozku,
veprove mozky,
recept z veproveho mozku,
jak se peče ve dvojtém pekáči,
bůček rozmarýn, tymián, bazalka,
recepty na vepřový mozek,
rychle veprove kyta platky,
vepřového mozku,
recept vepřové bazalka s bramborovým knedlíkem,
rychle recepty z kyty
Suroviny:
kýta vepřová,
bůček uzený,
víno bílé suché,
rozmarýn,
tymián,
bazalka čerstvá,
česnek,
mouka,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (11)