Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 823 kJ / 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,60 g |
Tuky | 4,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 55 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodový rychlodezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/po0m
Moje poznámka
Jahodový rychlodezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/po0m
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 3 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 5 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 8 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 1 hodinou
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 3 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 5 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 5 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 6 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 7 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 9 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 10 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 11 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 11 hodinami
Tématické fráze:
recepty z jahod,
jahodový moučník,
jahodove knedliky,
jahodové recepty,
jahodový koláč se želatinou,
moučník s jahodami,
jahodový dezert,
jahody se šlehačkou recept,
jahodové knedlíky z tvarohového těsta,
top recepty jahody,
rychlo dezert,
jahodové koláče,
jahodový,
jahody se šlehačkou,
jahodový recepty,
jahodové moučníky+foto,
jahodovy dezert ze šlehačky,
jahodový dezert se šlehačkou a želatinou,
jahodový dezert v misce,
recept rychlo jahody
Suroviny:
tvaroh,
crème frâiche,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
likér vaječný,
máta,
želatina,
jahody
Komentáře (10)