Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 651 kJ / 873 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 83,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 806 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 5,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí stehno na víně s liškami a šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqAL
Moje poznámka
Krůtí stehno na víně s liškami a šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqAL
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 10 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 14 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový chleba III.
HanaS92 před 7 minutami
Krémová pórková polévka
TondaS před 53 minutami
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 1 hodinou
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 1 hodinou
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 1 hodinou
Vepřové s hlívou ústřičnou
Sahula před 1 hodinou
Kuře na paprice se smetanou
MiskaM před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
Sahula před 2 hodinami
Domácí pizza
ne.honzula12 před 2 hodinami
Tématické fráze:
pomalé pečení krůtí stehno,
krůtí stehno,
krůtí na liškách,
krůtí stehna,
krůtí maso na šalvěji,
krutí stehna recept,
krůtí stehno recept,
krůtí stehno videorecept,
kruti stehna cena,
krůtí na šalvěji,
jak poznat houby lišky,
recept krútí stehno,
krůtí krůtí stehno,
lišky recepty,
recepty s liškami,
kruti s liskami,
krůtí lišky,
krůtí stehno na víně a žampiony,
krůtí nudličky s liškami,
cena za fotografii lišky
Suroviny:
stehno krůtí,
víno bílé suché,
houby lišky,
šalvěj čerstvá,
vývar drůbeží,
slanina,
máslo,
sůl
Komentáře (58)
Děkuju
A jasné, že foto tomu dodá šmrnc, ale někdy se fakt bez přečtní popisu nedá poznat, o jaký pokrm, že to jde, jak je foto "přearanžované a přeumělkované"
Co se týče fotek - snažím se, někdy se povedou víc, někdy míň. Jsme tu, myslím, všichni jen amatéři, ale většinu z nás to baví a hodně lidí si koupilo foťák jen díky Topkám a fotografování je chytlo / včetně mě /. Že si pochválíme nejen recept, ale i fotky - to snad není na závadu. Myslím, že právě ty fotky mají velkou zásluhu na tom, že Topky jsou jeden z nejnavštěvovanějších portálů o vaření, protože - málo platný, ale recept s fotkou je atraktivnější, než bez ní - stejně jako je to u tištěných kuchařek. Tak že - asi tak
Jani, poslední roky se začínají lišky zase objevovat, příroda se uzdravuje.
rozmarynaH: tak ty koše " závidím "
No to víš, když nemám šruchu, i lišky jsou dobré
Dráždiš, dievča, dráždiš...