Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 379 kJ / 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,03 g |
Tuky | 25,17 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 44,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tyrolská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5LL
Moje poznámka
Tyrolská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5LL
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 14 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 3 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 5 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 5 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 5 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 6 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 6 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 7 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 7 hodinami
Tématické fráze:
jatra recepty,
hovězí játra po tyrolsku,
jatra recept,
drůbeží játra po tyrolsku,
recepty z jater,
vepřová játra po tyrolsku,
recept játra,
recepty játra,
jelení játra recept,
jelení játra,
recept na játra,
jelení játra recepty,
recepty na játra,
tyrolská kuchyně,
recepty jelení játra,
játra,
tyrolská vepřová játra,
jelení játra- recept,
kdy se solí játra,
recept z jater
Suroviny:
játra hovězí,
směs zeleninová pod svíčkovou,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
smetana na vaření,
mléko,
hořčice,
olej,
mouka hladká,
ocet,
cukr,
sůl
Komentáře (19)
Díky za odpověď
Allis