Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 074 kJ / 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,68 g |
Tuky | 1,31 g |
Vláknina | 21,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 486 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 44,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkvu očistíme, pokrájame, dáme na rozohriaty olej. Osolíme, okoreníme, pretlačíme cesnak, sójovku, mierne podlejeme vodou. Varíme na skus.
Krok 2: Na záver pridáme prekrájanú mladú šruchu, po chvíli cca 30 sekund a vypneme zdroj tepla. Podávame napr. ako prílohu, dnes u nás ku grilovanému mäsu.
Krok 3: Zbierame mladé rastlinky šruchy, alebo použijeme koncové výhonky šruchy. Dobre ju premyjeme, odstránime prípadnú hlinu, nečistoty.
Zveřejněno 28. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkev se šruchou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kj9N
Moje poznámka
Mrkev se šruchou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kj9N
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 12 minutami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 16 minutami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 1 hodinou
Nadýchaný perník
ferda30 před 2 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 5 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty bakopa,
histaminicum,
zzoja,
kureci prsa kuang pao,
kuang pao recept,
rostlina bacopa recept,
recepty na portulák,
recepty se šruchou zelnou,
recept mrkev teplá
Suroviny:
mrkev,
šrucha zelná,
olej,
česnek,
sůl,
omáčka sojová,
koření černé,
voda
Komentáře (13)
http://www.zzoja.cz/katalog/lecive-rostliny/produk...
http://ewav67.blog.cz/1305/bacopa-monnieri
Magdalenko..krása
Máš to opět krásné
http://www.kotvicnikovafarma.cz/product/srucha-zel...
http://www.horoskopnamiru.cz/znate-portulak-portul...
http://www.prostezdravi.cz/antioxidanty-omega-3-vi...