Suroviny
Porce: 1-2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 523 kJ / 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,51 g |
Tuky | 36,84 g |
Vláknina | 2,83 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 6,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný lilek se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgEv
Moje poznámka
Marinovaný lilek se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgEv
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 5 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 22 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 55 minutami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 1 hodinou
Rebarborový koláč
kacaba10 před 1 hodinou
Kedlubnové zelí
jana100 před 2 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 2 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 4 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 6 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 6 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 6 hodinami
Tématické fráze:
zapečený lilek se špenátem,
marinovany lilek,
recepty s lilkem,
bramboracky s lilku,
lilek kytka,
lilek marinovany v česneku,
grilovaný lilek nálož,
marinovaný špenát v jogurtu,
cuketa lilek špenat,
kytka lilek,
lilek marinovaný,
cuketa se špenátem a bramborovým knedlíkem,
"lilek" "špenát" recepty,
chocolate talířky,
lilky se spenatem
Suroviny:
lilek,
sůl,
olej olivový,
koření provensálské,
česnek,
chilli,
omáčka sojová,
sůl,
gustin
Komentáře (38)
Jani,jestli Ti někdy zbyde olej ze sušených rajčat a nedělá Ti zle čenek,tak k tomu přidej pár prolisovaných stroužků a lilek do toho přes noc nalož