Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 31 944 kJ / 7 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,78 g |
Tuky | 2,16 g |
Vláknina | 112,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 126 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 842,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Levandulový med (sirup)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1M1P
Moje poznámka
Levandulový med (sirup)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1M1P
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 6 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 23 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 23 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z podmáslí
kyskamaryska před 35 minutami
Okurkový salát
JakubM před 38 minutami
Nejlepší špenát
harovs před 1 hodinou
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 2 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
shabby před 2 hodinami
Domácí lasagne
Veronika834 před 2 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Januli-holky před 2 hodinami
Kuřecí žaludky v lahodné omáčce
JitkaKl před 3 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Svally_Krakonos před 3 hodinami
Tiramisu od babičky
Anny12 před 4 hodinami
Tématické fráze:
levandulový med,
levandulový sirup,
levandulový sirup recept,
levandulový med recept,
med z levandule,
levandulový sirup výroba,
levandulový sirup účinky,
recepty na levandulový sirup,
recept na levandulový med,
recept na levandulovy sirup,
levandulový sirup použití,
výroba levandulového sirupu,
levandulový čaj účinky,
levandulovy caj,
sirup z levandule recepty,
levandulové recepty,
sirup z levandule,
levadulový sirup,
čaj z levandule - recepty,
sirup z levandule - recepty
Suroviny:
levandule,
citron,
skořice,
cukr,
voda
Komentáře (36)
Nebolo by lepšie urobiť to s originál medom - jednodruhovým?
Vychladnutý výluh by sme zmiešali s medom a bolo by.
skutočný med má úplne iné vlastnosti ako "Cukrový" ...
Ale inak pekný recept.
A musím zaklepat - daří se jí. Množím i pro kamošky. Je to nádhera.
Tak ať se daří.P.S.poučila jsem se od sousedky, čím míň vše opečovávám, tím víc se daří
Tiež som si pozrela odkaz, ale tá moja je akási inakšia, nižšia ako lavanda.
P.S. Krásná fotka