Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 31 944 kJ / 7 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,78 g |
Tuky | 2,16 g |
Vláknina | 112,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 126 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 842,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Levandulový med (sirup)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1M1P
Moje poznámka
Levandulový med (sirup)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1M1P
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 17 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 6 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 9 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 11 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Tématické fráze:
levandulový med,
levandulový sirup,
levandulový sirup recept,
levandulový med recept,
med z levandule,
levandulový sirup výroba,
levandulový sirup účinky,
recepty na levandulový sirup,
recept na levandulový med,
recept na levandulovy sirup,
levandulový sirup použití,
výroba levandulového sirupu,
levandulový čaj účinky,
levandulovy caj,
sirup z levandule recepty,
levandulové recepty,
sirup z levandule,
levadulový sirup,
čaj z levandule - recepty,
sirup z levandule - recepty
Suroviny:
levandule,
citron,
skořice,
cukr,
voda
Komentáře (36)
Nebolo by lepšie urobiť to s originál medom - jednodruhovým?
Vychladnutý výluh by sme zmiešali s medom a bolo by.
skutočný med má úplne iné vlastnosti ako "Cukrový" ...
Ale inak pekný recept.
A musím zaklepat - daří se jí. Množím i pro kamošky. Je to nádhera.
Tak ať se daří.P.S.poučila jsem se od sousedky, čím míň vše opečovávám, tím víc se daří