Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ovocné listové mašličky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

12. 1. 2014 14:18

Suroviny pro 24

24

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 434 kJ / 2 972 kcal
Bílkoviny55,05 g
Tuky164,29 g
Vláknina5,48 g
Cholesterol 466 mg
Sodík 353 mg
Sůl0,77 g
Sacharidy315,49 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

spagetka

13. 1. 2014 09:06

casino: asi při svých zkušenostech víš, že každá trouba a to i trouba téže značky, peče jinak. U staré trouby jsem musela vždy otáčet plech, pekla jakoby víc odzadu - nemyslím větrák, ale normální pečení zhora a zdola. Nynější nová trouba nemá přesně nastavitelný termostat, ale takový plynulý, takže než jsem se to naučila, používala jsem teploměr do trouby. Ten mi ukazuje, že vše, co je nutno péci na 200°C, upeču při 180°C. Ale je pravda, že netuším, zda i teploměr nevykazuje odchylku. Důležité je, že už si s troubou rozumím (s elektrickou, jo? :-D:-D:-D:-D:-D:-D)
Vidíš a v nové troubě jsem ještě pizzu nepekla, prubnu ;-);-);-)
Jinak včera jsem pekla štrůdl. Škoda, že sem nemohu dát foto, jak je krásně zlatý při 180°C:-)):-)):-))

Mattyas

12. 1. 2014 23:01

casino:Nene,vepři fakt nejsme :-)).Jasně,já bych ho osobně třeba pod 210°C nepekla...

casino

12. 1. 2014 22:55

Mattyas:
Spolu nejsme vepři:-)) a doufám že ani se spagetka: neééé:-)):-))
Listové se peče při 220 až 240°C (já peču při 220°C)

Mattyas

12. 1. 2014 22:30

casino:Já jsem měla fakt 230 st.a pohoda ;-) ...jak vidíte :-D

casino

12. 1. 2014 22:24

230°C je sice o fous více než je obvyklá teplota pro pečení listového, ale furt je to lepší než péci při 160°C jak se také občas v receptech píše...

spagetka:
Pokud trouba karbonizuje při nastavené teplotě 230°C, pak je to vskutku vinou trouby, resp. termostatu. Áááánééébóóó délkou pečení...:-))
(takovou troubu bych rád...; třeba bych zkusil i pizzu):-))

Mattyas

12. 1. 2014 21:21

Bibinka:Děkuju :-))

Mattyas

12. 1. 2014 21:20

spagetka:Tak snad každý ví jak mu co peče trouba ;-).

Bibinka

12. 1. 2014 16:27

Mattyas, vítej v naší Topkové rodině a ať se ti tu líbí:-K;-)
Čím více různého ovoce, tím barevnější, máš 2.:yes:

spagetka

12. 1. 2014 14:27

Recept je nápaditý a pěkný:yes:. Jen bych doporučovala, abys do receptu jako Poznámku napsal, že každý musí péci dle své trouby. Víš, já listové těsto péci na 230 °C, tak z toho mám uhlí. Já to vím, že teplota je vždy orientační, ale někdo by ti zbytečně vynadal, že se mu to spálilo ;-);-);-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: listové těsto s tvaroh a jahody top recepty s ovocem listove maslicky listové těsto s tvarohem a ovocem recept listové těsto tvaroh jahody listovy vetrak listové těsto s ovocem jahody v listovém těstě mašličky z listového těsta sfogliatine glassate diskuse recepty z listového těsta s ovocem jahody ovocné mašličky nápadité kousky z listového těsta mašličky z listového z tvarohového těsta kosicky z listoveho testa a s tvarohovou naplni a ovocem recepty z listoveho testa s jahody jak se pece listove pečení koláčů jablkové mašličky něné košíčky krémem a ovocem listove štrůdl a merunkami

Suroviny: těsto listové, meruňky, jahody, broskve, tvaroh měkký, žloutek, cukr, pudink vanilkový, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Ovocné listové mašličky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DrZY