Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 322 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 4,92 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolový salát se zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/50gx
Moje poznámka
Fazolový salát se zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/50gx
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 21 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 25 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
fazolový salát,
fazolky se zakysanou smetanou,
fazole se zakysanou smetanou,
zelené fazolky se zakysanou smetanou,
fazole se smetanou,
fazolový salát recepty,
salát z fazolových lusků,
fazolové lusky salát,
fazolový salát recept,
bile fazole se zakysanou smetanou,
fazolkový salát se zakysanou smetanou,
dobrý fazolový salát,
salát se zakysanou smetanou,
recept na fazolovy salat,
fazolový salát-recept,
fazolová polévka se zakysanou smetanou,
fazolove lusky se smetanou,
recept fazole se zakysanou smetanou,
bílá fazolová polévka recept se zakysanou smetanou,
fazlky na zakysané smetany
Suroviny:
fazole ve slaném nálevu,
cibule,
okurky sterilované,
kapie červená,
kapie žlutá,
olej olivový,
sůl,
pepř,
omáčka worcesterová,
citron,
kopr čerstvý,
smetana zakysaná
Komentáře (19)