Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 231 kJ / 4 118 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,85 g |
Tuky | 225,64 g |
Vláknina | 21,90 g |
Cholesterol | 1,60 g |
Sodík | 601 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 435,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Meruňkové řezy II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3rBO
Moje poznámka
Meruňkové řezy II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3rBO
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 16 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 16 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Hypnos před 1 hodinou
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 2 hodinami
Buchta z cukety
Martina101 před 3 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 3 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 3 hodinami
Těstovinový salát
Elen0766 před 3 hodinami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 4 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 4 hodinami
Nivová omáčka
PetrM před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 5 hodinami
Tématické fráze:
meruňkove řezy,
letni rez merunek,
vyborne merunkove rezy,
řezy na plech nejnovější recepty,
letní řez meruněk video,
meruňkové řezy s želatinou,
řezy z jogurtu,
merunkovy rez,
meruňkové recepty,
letní řez meruňky,
meruňkové řezy ii,
rezy s merunkami,
merunkove rezy se zelatinou,
řez meruňek,
merunkové řezy recept,
řez merunky,
řez meruněk video,
vyborne rezy s merunkami,
meruňkový rezy,
rez merunkovy
Suroviny:
máslo,
cukr moučkový,
vejce,
mouka polohrubá,
kypřící prášek,
kakao,
rum,
meruňky,
cukr vanilkový,
cukr,
jogurt meruňkový,
šlehačka,
želatina
Komentáře (37)
Máslo s cukrem se musí ušlehat doběla, pak se postupně vmíchají žloutky a vyšlehá se krém. Z bílků se ušlehá tuhý sníh ( když se obrátí miska musí držet) a zlehka vmícháme do těsta. Snad se příště podaří