Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 106 kJ / 1 220 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 177,72 g |
Tuky | 24,46 g |
Vláknina | 25,87 g |
Cholesterol | 448 mg |
Sodík | 430 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 65,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvojitý guláš z hovězích líček a vepřové plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xy1J
Moje poznámka
Dvojitý guláš z hovězích líček a vepřové plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xy1J
Nejnovější recepty
Pomerančový pohár
Přidáno před 48 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 56 minutami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 3 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové placičky s barevným zelím
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 59 minutami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 3 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš z plecka,
hovezi gulas,
guláš z hovězího a vepřového masa,
guláš z vepřového a hovězího masa,
guláš z vepřových líček,
guláš z vepřového plecka,
hovezi licka gulas,
vepřová líčka,
hovězí guláš z plecka,
guláš z plecka,
veprovy gulas,
hovezí lícka,
veprova licka gulas,
recepty z masa hovězí líčka,
vepřová líčka recept,
recepty vepřový guláš z plecka,
vepřová plec recepty,
vepřová gulas,
guláš s plecka,
gulaš z hoveziho a veproveho
Suroviny:
líčka hovězí,
plec vepřová,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
pepř,
chilli,
zázvor,
sádlo,
solamyl,
sůl
Komentáře (21)
Hovězí líčka jsem v obchodě neviděla a ani jsem z nich nevařila, ale ptám se po nich a tak je snad někdy seženu a vyzkouším některou z dobrot, které vádám tady na Topkách.
rebeka:Rebí, já bych je na guláš asi nikdy nepoužila, ale už v letadle, když jsme letěli domů, jsme měli chuť na guláš a doma žádné jiné maso nebylo a tím to vzniklo-chuť guláše mě pozitivně překvapila.