Grilované topinky s masem
Potěšte své strávníky topinkami připravenými na grilu, které jsou namazané směsí z mletého masa. Jak směs masa ochutíte, je čistě jen na vás, fantazii se meze nekladou. Skvěle chutná, pokud jej dochutíte na způsob tataráku.
Suroviny pro 40 kusů
40kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 072 kJ / 2 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 227,50 g |
Tuky | 159,02 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 884 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 14,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
Krok 2: Masa smícháme, přidáme cibuli, olej, vejce, koření a přísady a vše dobře promícháme.
Krok 3: Namažeme na veku a dáme na gril, masem dolů. Nemusíme obracet, veka bude křupavá i tak. Vrstva masa je asi 1/2 výšky veky.
Zveřejněno 28. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilované topinky s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7Pn
Moje poznámka
Grilované topinky s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7Pn
Nejnovější recepty
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 2 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 8 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 20 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno 8. 5. 2025 13:18
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
tara23 před 22 minutami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 1 hodinou
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 2 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 2 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 2 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 4 hodinami
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 6 hodinami
Domácí pletýnky
Zinzi před 6 hodinami
Tématické fráze:
grilované mleté maso,
topinky s mletym masem,
mleté maso na topinky,
topinka s mletým masem,
topinky,
grylování,
topinka s vepřovým masem,
jaké maso na tatarák,
topinky s vepřovým masem,
přísady do tataráku,
topinky s,
grylování masa,
grylováni recepty,
mleté maso na grilu,
grilování mletého masa,
topinky mleté maso,
mleté maso na topince,
masove topinky,
mleté maso na topinku,
recepty na grylování
Suroviny:
maso hovězí mleté,
maso vepřové mleté,
vejce,
olej,
cibule,
koření,
veka
Komentáře (9)
Jediné co mě napadá je, že je ta směs moc hutná. Asi bych zkusil přidat buď olej, nebo vejce, nebo nějakou kořenící omáčku (ďábelskou, cikánskou apod, nebo jen kečup), aby bylo maso řidší a mazlavější. U mě se přátelé naopak ptají, jak je možné, že to tam drží.